Advertisement

Ιστιαια Φωτια - Gwahgqait7tsim : Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια.

Ιστιαια Φωτια - Gwahgqait7tsim : Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια.. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Η φωτιά καίει στην περιοχή.

Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε.

R2j8 Enws9xgsm
R2j8 Enws9xgsm from i0.wp.com
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη

Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές. Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί.

Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα.

Hnr1eaw4ustk8m
Hnr1eaw4ustk8m from pbs.twimg.com
Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. (απο το star κεντρικής ελλάδας). Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία.

Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες

Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο.

Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας.

Cn Nwupgwo8fzm
Cn Nwupgwo8fzm from i.ytimg.com
Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη

Η φωτιά καίει στην περιοχή.

Η αγία μαρίνα, ήταν από την. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται.

Posting Komentar

0 Komentar